Kandidaten

Gerry Thoné
Als klinisch psycholoog, gewezen directeur van het PWA dienstenbedrijf Maasmechelen en momenteel werkzaam bij VDAB als Projectmanager Mobiele Opleidingen Limburg, is het sociale welzijn en werken van anderen de “rode” leidraad in mijn leven. Ik ben een trotse vader van 3 zonen: Niels, Robbe & Jelte en woon samen met vriendin Monica Theunissen. Gedreven door de zuivere idealen van PUUR stel ik mij kandidaat.
 
Freddy Dolmans
61 jaar, gepensioneerd mijnwerker en nog steeds druk bezig als bode bij mutualiteit de Voorzorg. Ik ben politiek actief als voorzitter van onze nieuwe partij PUUR Maasmechelen. Ondertussen ben ik reeds 40 jaar gehuwd, vader van 2 kinderen en fiere opa van 4 kleinkinderen.
 
Dominique Beuther
61 jaar, gepensioneerd mijnwerker. 36 jaar gelukkig gehuwd, trotse vader, schoonvader en fiere grootvader. Geboren en getogen in Maasmechelen. Ik zie met pijn in het hart het sociaal belang achteruit gaan. Dit wil ik graag zien veranderen!
 
Serdar Karali
Ik ben 39 jaar, gehuwd met Emine en fiere papa van Eslem, Yasin en Nisa. Buiten mijn job als bediende bij mutualiteit De Voorzorg ben ik sociaal actief bij verschillende sportverenigingen in Maasmechelen. Politieke ervaring heb ik reeds opgebouwd als voormalig schepen en gemeenteraadslid.
 
Christel de Cuyper
Gedreven door de kracht van het positief denken, gevoed door dankbaarheid om al 30 jaar lang elke dag iets goeds te mogen doen voor de mensen, in Maasmechelen, in mijn familie, op mijn werk bij de mutualiteit en via mijn mandaat bij het OCMW en onze gemeente.
 
Joenes Achahboun
Ik ben 30 jaar en werk als bediende bij mutualiteit De Voorzorg te Hasselt. Ik ben gehuwd en fiere papa van Niya.
 
Sylvia Fluder
Ik ben Sylvia, 44 jaar en fiere mama van Maxim. Ik werk als bediende en ben actief in het verenigingsleven bij de Poolse Unie en Hollandhuis waar we het leven van Poolse weeskinderen aangenamer proberen te maken.
 
Annemie Dolmans
55 jaar en floormanager van beroep. Ik ben reeds 30 jaar politiek actief voor de Maasmechelaar. Mijn meest dierbaren zijn mijn lieve man, 2 toffe zonen met hun partner en een schat van een kleindochter.
 
Zehra Kolkiran
Ik ben 39 jaar en werk als consulente bij de dienst grensarbeid van het ABVV in Eisden. Ik ben reeds 11 jaar politiek actief waarvan de laatste 5 als gemeenteraadslid. Ik ben gehuwd met Kaan Ozbek en trotse mama van een tweeling Selin & Deniz.
 
Mike Maussen
36 jaar, gehuwd met Romina Sciortino en papa van Lore. Ik werk als bediende bij mutualiteit De Voorzorg en probeer mijn steentje bij te dragen aan onze samenleving als gemeenteraadslid. Ik wil, in het verlengde van mijn sociale job, er ook politiek zijn voor “ELKE” Maasmechelaar ongeacht kleur, rang of stand. Voor ieder die het goed voorheeft met zijn medemens en zijn mooie gemeente.
 
Jessica Van Gestel
Ik ben 31 jaar en mama van 2 kleine schatten. Reeds 12 jaar loketbediende bij De Voorzorg en klaar voor een nieuw avontuur. Mijn eerste keer een plekje op een lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen en dat nog wel bij een gloednieuwe partij… Ik heb er zin in!
 
Rene Ooms
Ik ben Rene Ooms, partner van Bianca Simons. Als ex-mijnwerker ben ik nog steeds woonachtig in Eisden Cité. Vanaf 2008 ben ik tewerkgesteld bij VZW Thuishulp in de klusjesdienst. Als bestuurdslid bij KV De Eisdense Pauwen beoefen ik mijn grootste hobby: carnaval. Ik doe graag eens zot maar heb vooral een luisterend oor. Ik zet mij met veel plezier in voor onze gemeente via de lijst van PUUR Maasmechelen.
 
Tieneke Hendriks
Ik ben Tieneke Hendriks, een fris gezicht binnen de opkomende partij PUUR. Ik ben de dochter van Albert Hendriks en Suzanne Wijnen. Als liefdevolle en zorgzame huismama woon ik samen met Dimitri Santana Y Flores en de kindjes Aurelio en Garcia. Een actieve nieuweling binnen onze partij die zich inzet voor een beter Maasmechelen!
 
Serge Cervak
33 jarige Maasmechelaar met Oekraïnse roots. Vader van een prachtige dochter van 2 jaar en vriend van Dorien Ciemniak. Shopmanager van Essec Maaseik. Mijn grootouders zijn tijdens de tijden van de mijn naar Eisden geïmmigreerd en hebben een winkeltje aan het Europaplein geopend. Ik ben opgegroeid in een multiculturele omgeving waar verdraagzaamheid en respect onder de verschillende nationaliteiten centraal stond. Ik geloof dat wij als een team van PUUR Maasmechelen daadwerkelijk mooie dingen kunnen verwezenlijken voor onze mede-maasmechelaren!
 
Ventrone Andrea
42jaar. Getrouwd met Bertinato Christina en papa van Daniele & Fabio.
Onderhoudstechnieker bij Plukon
Hulptrainer bij ZVK gelko Eisden-dorp.
 
Dadda Hadda
Me even voorstellen, mijn naam is Dadda Hadda: 41 jaar, 3 prachtige kinderen en gehuwd met mijn soulmate.
Ik ben zelfstandige kapster, leergierig
Avontuurlijk en hou van uitdagingen.
 
Marco Di Stefano
Ik ben Marco Di Stefano, geboren en getogen in Maasmechelen. 33 jaar oud en kersverse echtgenoot van Zeynep Kolkiran. Ik heb studies gedaan in kunst en verder gezet als kunstenaar in brood en banket. Ik ben nieuw in de politiek en wil ervoor gaan!
 
Elvira D’agnano
Ik ben Elvira D’agnano ik ben 49 jaar getrouwd met Bosmans Benny.
Ik heb 3 kinderen en 4 kleinkinderen.
Ik ben geboren en getogen in Maasmechelen dus een echte Maasmechelaar
 
Alexandros Stylianidis
Mijn naam is Alexandros Stylianidis , ik ben 30 jaar geboren en getogen in Maasmechelen.
Samen met mijn ouders baten wij al 30 jaar een Grieks restaurant uit op de kruindersweg. Ik ben een aanstaande papa van een zoontje. Mijn hobby’s zijn voetbal , films en reizen.
 
Ilaria Di Rocco
Als oprichtster van dansvereniging Didanzza begeleid ik al 16 jaar kinderen van Maasmechelen. Energiek, positief en krachtig, … ja zo ga ik dansend door het leven. Met dit avontuur wil ik meer betekenen voor Maasmechelen. Er is niks mooiers dan openstaan voor de medemens. Samen werken we elke dag aan een mooie toekomst.
 
Mieke Kalders
Ik ben Kalders Mieke 24 jaar, geboren en getogen in Maasmechelen. Ik heb een eigen zaak cafe speeltuin Kevin’s place in Maasmechelen
Hobby’s heb ik niet want mijn werk is mijn leven. Ik ben samen met Goeby & heb ook een trouwe viervoeter Jupke.
 
George Ogboghodo
Ik ben George Ogboghodo, 47 lentes jong. Ik kom uit Nigeria en heb een voetbal carriere als profvoetballer bij Patro achter de rug. Momenteel werk ik bij Graco.
 
Maria Koutouzos
Hey! Ik ben Grieks van afkomst en opgegroeid in hartje Eisden City. Ik ben dol op kinderen en dus clown op feestjes!
 
Irene Malek